Over de Groen Gas Coalitie

Om de klimaatdoelen te halen, moet Nederland veel meer inzetten op waterstof en biogas. Die oproep doen wij als toeleveranciers van de gasinfrastructuur. We hebben ons verenigd in de Groen Gas Coalitie en zien het als onze taak om ambtenaren en bestuurders te informeren over de mogelijkheden die waterstof en biogas te bieden hebben. De oplossing voor ons energievraagstuk ligt dichterbij dan we denken.

Groen Gas Coalitie

HUWA international pipeline products bv  produceert al meer dan 35 jaar roestvaststalen reparatieklemmen, aftakklemmen en T-stukken op het gebied van gas-, riolerings- en waterleidingen . Ons credo is “ Your repair is our care” .

IPCO; aandacht voor product en ontwikkeling.

Kleiss & Co, al meer dan 50 jaar aan de leiding…

Pipelife ontwikkelt, produceert en levert een compleet assortiment kunststof leidingsystemen, hulpstukken en intelligente oplossingen op maat. Pipelife verankert en verstevigt zijn leiderspositie door in te zetten op duurzaamheid, toepasbaarheid en installatiegemak.

Prince Kunststof Infra is dé fabrikant van gecertificeerde kunststof hulpstukken voor gas- , water en ander soortige hoogwaardige leidingsystemen, met standaard- en maatwerkoplossingen. Wij willen u de netbeheerder alleen de beste kwaliteit leveren.