Over de Groen Gas Coalitie

Om de klimaatdoelen te halen, moet Nederland veel meer inzetten op waterstof en biogas. Die oproep doen wij als toeleveranciers van de gasinfrastructuur. We hebben ons verenigd in de Groen Gas Coalitie en zien het als onze taak om ambtenaren en bestuurders te informeren over de mogelijkheden die waterstof en biogas te bieden hebben. De oplossing voor ons energievraagstuk ligt dichterbij dan we denken.

Groen Gas Coalitie

Akatherm kunststof leidingsystemen vormen een breed pakket producten voor de Bouw, Industrie en Infra. Op tijd geleverd, met snelle service, voor goed advies en uitgebreide instructie. En alles tegen de best mogelijke prijs. Het kan, als je je processen tot in detail hebt geoptimaliseerd. Als je het beter dóet, dan lever je wat klanten willen.

AVK afsluiters en appendages, als u de leiding heeft én kiest voor innovatie en duurzaamheid.

Beutech is een begrip op het gebied van kunststof bewerking en verwerking. Ons credo, Maatwerk is Standaard!

De Jongh Pipesystems. Het vertrouwde adres voor een gas- en waterdicht leidingnet.

gAvilar groen gas, goed geregeld!

GF Piping Systems, wereldwijd toonaangevend leverancier van kunststof leidingsystemen voor toepassingen in de industrie, ondergrondse leidingsystemen en gebouwinstallaties.

HUWA international pipeline products bv  produceert al meer dan 35 jaar roestvaststalen reparatieklemmen, aftakklemmen en T-stukken op het gebied van gas-, riolerings- en waterleidingen . Ons credo is “ Your repair is our care” .

Imbema helpt organisaties – in de industrie, energiesector en transport en logistiek – bij het creëren van een veilige, efficiënte werkomgeving. Met de juiste middelen en concepten geven we inzicht in processen en het beheer van operationele assets.

IPCO; aandacht voor product en ontwikkeling.

Kleiss & Co, al meer dan 50 jaar aan de leiding…

Samen voor Slimme oplossingen. Uw partner in gas, water, infra en warmte.

OCI is toonaangevend in het bedenken van innovatieve toepassingen in de energiemarkt. Niet de techniek, maar de manier waarop mensen techniek gebruiken staat centraal. De energie van vandaag is niet de energie van morgen.

Pipelife ontwikkelt, produceert en levert een compleet assortiment kunststof leidingsystemen, hulpstukken en intelligente oplossingen op maat. Pipelife verankert en verstevigt zijn leiderspositie door in te zetten op duurzaamheid, toepasbaarheid en installatiegemak.

Prince Kunststof Infra is dé fabrikant van gecertificeerde kunststof hulpstukken voor gas- , water en ander soortige hoogwaardige leidingsystemen, met standaard- en maatwerkoplossingen. Wij willen u de netbeheerder alleen de beste kwaliteit leveren.

Rotterdam Engineering is specialist in de ontwikkeling en realisatie van ondergrondse transportleidingsystemen. Als toonaangevend ingenieurs- en adviesbureau voor de ondergrondse infrastructuur hebben we alle kennis in huis over pijpleidingsystemen voor water, stoom, (waterstof)gas, olie, warmte, en riolering. We werken met een scherp oog voor de technische mogelijkheden, de praktische uitvoering en de actuele wet- en regelgeving.

Wavin levert al meer dan 60 jaar effectieve oplossingen voor essentiële behoeften van het dagelijks leven: veilige distributie van drinkwater, gas en elektriciteit, duurzaam beheer van regenwater en afvalwater & energie-efficiënte verwarming en koeling van gebouwen.