Nieuws: Maart 2020

Artikel Gas is Groener 8 april 2020

In ons overzicht vind je de belangrijkste nieuwsartikelen die wij hebben gedeeld rondom de ontwikkelingen van waterstof.

De wereld van waterstof is volop in beweging. Dat is ook deze maand weer gebleken. Zo heeft Toshiba in Japan de grootste waterstoffabriek ter wereld geopend, wordt er in Drenthe 9 miljoen extra geïnvesteerd in waterstof om de productie van waterstof op gang te helpen, en is het waterstof Tiny House project van start gegaan!

Begin deze maand hebben we ook onze whitepaper gelanceerd met daarin alles wat je moet weten over waterstof. Deze, en alle andere posts vind je onderaan dit artikel!

Op de hoogte blijven van het nieuws? Volg ons op Facebook of Linked In!


Gerelateerde artikelen

28 september 2021

Nieuws september 2021

Het grote nieuws van afgelopen kwartaal was u vast niet ontgaan. Tata Steel maakt in IJmuiden de transitie naar waterstof. Volgens VNO-NCW-voorzitter Ingrid Thijssen heeft dit belangrijke gevolgen voor Nederland. De transitie laat zien dat Nederland een voorsprong neemt in de race naar duurzaamheid en geeft hiermee een goed voorbeeld aan de rest van de […]

12 mei 2021

Nieuws mei 2021

Afgelopen kwartaal zijn onderstaande nieuwtjes rondom waterstof ons onder de ogen gekomen. Op de hoogte blijven van het nieuws? Volg ons op Facebook of Linked In! 41.000 nieuwe banen kan de overstap naar waterstof opleveren voor de Nederlandse economie volgens hoogleraar Richard van… Geplaatst door Gas is Groener op Dinsdag 13 april 2021 Voor de leden van Elsevier Weekblad […]