Nieuws: Maart 2020

Artikel Gas is Groener 8 april 2020

In ons overzicht vind je de belangrijkste nieuwsartikelen die wij hebben gedeeld rondom de ontwikkelingen van waterstof.

De wereld van waterstof is volop in beweging. Dat is ook deze maand weer gebleken. Zo heeft Toshiba in Japan de grootste waterstoffabriek ter wereld geopend, wordt er in Drenthe 9 miljoen extra geïnvesteerd in waterstof om de productie van waterstof op gang te helpen, en is het waterstof Tiny House project van start gegaan!

Begin deze maand hebben we ook onze whitepaper gelanceerd met daarin alles wat je moet weten over waterstof. Deze, en alle andere posts vind je onderaan dit artikel!

Op de hoogte blijven van het nieuws? Volg ons op Facebook of Linked In!


Gerelateerde artikelen

6 oktober 2020

Nieuws: September 2020

In ons overzicht vind je de belangrijkste nieuwsartikelen die wij hebben gedeeld rondom de ontwikkelingen van waterstof. In September zagen we het bericht van waterstofprofessor Ad van Wijk over de noodzaak van de waterstoftransitie, werd er gespeculeerd over de hoogte van het waterstofpotje van 2021 en zagen we dat Airbus bezig is met de ontwikkeling […]

3 september 2020

Nieuws: Augustus 2020

In ons overzicht vind je de belangrijkste nieuwsartikelen die wij hebben gedeeld rondom de ontwikkelingen van waterstof. In Augustus zagen we het bericht dat waterstof in 2030 kan concurreren met gas en dat wetenschappers een manier hebben gevonden om met kunstmatige bladeren waterstof te produceren. Op de hoogte blijven van het nieuws? Volg ons op Facebook of Linked […]