Nieuws: Februari 2020

Artikel Gas is Groener 28 februari 2020

In ons overzicht vind je de belangrijkste nieuwsartikelen die wij hebben gedeeld rondom de ontwikkelingen van waterstof.

Februari is de maand waarin de plannen bekend werden gemaakt voor het grootste Europese waterstofproject. Met de bouw van een mega windpark zou in 2030 12,5 miljoen huishoudens van energie kunnen worden verzien.

CV-ketel producent Remeha kwam deze maand met de lancering van toekomst bestendige cv-ketels die volledig op waterstof kunnen functioneren. De ontwikkelingen gaan hard, maar nergens zo hard als in Hoogeveen. Hier wordt eind 2020 een woonwijk gebouwd met een eigen waterstofcentrale.

Tot slot een leuk feitje, ook de olympische spelen staan in het teken van duurzaamheid waardoor de olympische fakkel dit jaar voor het eerst zal branden op waterstof.

Op de hoogte blijven van het nieuws? Volg ons op Facebook of Linked In!


Gerelateerde artikelen

6 oktober 2020

Nieuws: September 2020

In ons overzicht vind je de belangrijkste nieuwsartikelen die wij hebben gedeeld rondom de ontwikkelingen van waterstof. In September zagen we het bericht van waterstofprofessor Ad van Wijk over de noodzaak van de waterstoftransitie, werd er gespeculeerd over de hoogte van het waterstofpotje van 2021 en zagen we dat Airbus bezig is met de ontwikkeling […]

3 september 2020

Nieuws: Augustus 2020

In ons overzicht vind je de belangrijkste nieuwsartikelen die wij hebben gedeeld rondom de ontwikkelingen van waterstof. In Augustus zagen we het bericht dat waterstof in 2030 kan concurreren met gas en dat wetenschappers een manier hebben gevonden om met kunstmatige bladeren waterstof te produceren. Op de hoogte blijven van het nieuws? Volg ons op Facebook of Linked […]